сряда, 19 септември 2012 г.

КВАРТ фест участници - Надежда Ранова



Надежда Ранова

инструктор по фитнес и аеробика





Коя е Надежда?

Надежда Ранова е живото олицетворение на фразата „Здрав дух в здраво тяло“.
Мотивирана, знаеща и можеща, Надежда от сутрин до вечер отдава цялата си енергия на това да помага на хората, без значение мъже или жени, да изглеждат и да се чувстват по-добре.
Този ефект може да се постигне при всеки с тази разлика, че при един ще е по-бързо, а при друг по-бавно. „На човек му е най-лесно да се откаже пред трудното“, казва тя, „но аз съм там, за да му покажа пътя, по който и най-трудното може да става лесно“.
Стремежът към здравия дух в здравото тяло се заражда в Надежда още в най-ранна възраст.
Науката за човешкото тяло - от какво е съставено, как работи, какви процеси протичат в него, с какво и как може да им се влияе, така че да се постигнат максимални резултати, спрямо поставените първоначални цели – печели вниманието ѝ със своята необятност, но в крайна сметка и: „Подреденост!“, добавя тя, „Едно следва друго, друго следва трето и така, както е по време на една тренировка, при правилно извършване на целия процес удоволствие от живота не остава само на книга“.
Постепенно този стремеж и това търсене на още и още знания, прерастват и се превръщат в една от основните ѝ цели както в личен, така и в професионален план. И резултатите не закъсняват. През 2012 г., Надежда завършва с пълно отличие курс за фитнес-инструктор под ръководството една от водещите фигури във бранша, Георги Славов, и след кратък подбор на възможностите пред себе си, започва работа в Next Level Fitness.
Днес, освен като персонален фитнес-инструктор, Надежда води и групи по аеробика, за чиито часове всеки може да се информира както на място в Next Level Fitness (на ул. „Хайдушка поляна“ № 57-59), така и от страницата на фитнес центъра във Facebook.
На КВАРТ фест тя ще проведе една напълно безплатна тренировка отворена за всеки желаещ, както и ще отговоря на въпроси, свързани с това как да подобрим хранителните си навици, как да тренираме правилно и още, и още, и още.

Заповядайте на:

22.09 - „Люлин“, парка до храм “Св. Климент Охридски” (срещу кооперативния пазар);
23.09 - жк. “Надежда”, “Северен парк”;
29.09 -“Дружба”1, парк “Езерото” и
30.09 - “Младост”2, парк “100г. гр. София”.

от 10 до 14 часа, за да се запознаете с Надежда и да ѝ зададете своите въпроси, а от 11 часа за да се включите в аеробиката на открито, която тя ще поведе специално и само за вас.

За контакт с Надежда Ранова:

Facebook - Надежда Ранова
Email - nadejdaranova@gmail.com
Skype - nadejda.ranova
Телефон - 0883641695

Няма коментари:

Публикуване на коментар