петък, 24 август 2012 г.

Kъща за деца "Морско конче"




Здравейте от нас КЪЩА ЗА ДЕЦА МОРСКО КОНЧЕ. Ето и нашата история. Преди шест години създадохме нашето местенце. Искахме да създадем един различен детски клуб, а не като познатите до момента парти центрове. Нашето разбиране за детски празник е за нещо весело, нещо различно и уникално за всяко дете и то в уютна атмосфера.




Ние избрахме да се настаним в къща с голям двор, за да може децата да лудуват на воля и да се чувстват свободни и щастливи. Повечето от софийските хлапета днес израстват между 'луксозните' кооперации на столицата, пред които има трева, но не трябва да се  тъпче, има детски катерушки, но са счупени и опасни. Затова в нашият двор всичко е позволено и малките ни приятелчета са с широки истински усмивки. Къщата отвътре е обзаведенa изцяло с естествени материали. Детските играчки са дървени, безопасни и страхотно забавни. Вече толкова години ние се стараем всеки празник организиран при нас да е различен. Всяко едно дете  има своя характер, своя идея и своя представа за неговият празник и ние като екип сме длъжни да сбъднем неговият момент. За нас е важно, всеки детайл да е изпипан, от ръчно направената украса, минаваме към игрите, съобразявайки се с възрастта и тематиката на партито, избора на торта, качествена  и здравословна храна и, разбира се, не забравяме да се погрижим за родителите и всички останали гости, за да може празника наистина да бъде празник. Държим цените ни да бъдат достъпни за всички, защото смятаме, че всяко дете трябва да се почуства специално на неговият ден, а всеки родител е щастлив да види едно искрящо от щастие детско личице. Благодарим на всички, които разбраха идеята ни за един алтернативен детски клуб.


Тази година ще участваме на "София Диша – Песента на танца" на 26-ти август на Площад Независимост. Ще се представим с организиране на забавни детски игри за малки и големи. Ще демонстрираме и техники и триковете в рисунките на детски личица на всеки желаещ. Ще има много настроение, песни и разбира се много детски усмивки!





За контакти:

Весела Наумова
0878117716 / 0878285889

Морско конче ЕООД
гр. София, ул. Чамкория 1



Няма коментари:

Публикуване на коментар