сряда, 19 септември 2012 г.

КВАРТ фест участници - Next Level Fitness



Next Level Fitness








Разположен на два етажа, в новопостроен жилищен комплекс на „ул. Хайдушка поляна № 57-59“, фитнес център Next Level Fitness предлага пълен набор от уреди и помощни средства необходими, както за професионална подготовка, така и за тренировки от всякакво естество.
От битката с наднорменото тегло, 
през подобряването на цялостното физическо състояния до повдигане на общия тонус и снемането на напрежението натурващо се в хората ежедневно – всичко това има своето решение и то е в Next Level Fitness.
В лицето на екипа от професионални фитнес-инструкторите всеки трениращ получава разбиране, подкрепа и специално отношение. Под тяхното зорко и критично ръководство, пътят към поставената цел, независимо колко висока и недостижима често да изглежда тя, се проправя без излишно напрежение и без загуба на най-предопределящия успеха елемент – мотивацията. 
Рискът от травми (причинявани най-често от липса на достатъчно знания и техника при изпълнение на различните видове упражнения) е сведен до абсолютния минимум. А целият процес от подготовката, през самата тренировка, до възстановяването и хранителния режим е строго съобразен спрямо индивидуалността и целта на всеки трениращ.

В Next Level Fitness може да се открие широк спектър от маркови продукти (протеини, аминокиселини, витамини и други), свързани с правилното хранене и качественото възстановяване, както може да се получи пълна и професионална информация относно как и кога да се приемат, в зависимост от поставената цел.
Центърът разполага още със сауна и уютен кът за отдих разположен на открита тераса с изглед към Витоша.
Работното време е:
Понеделник до петък – от 7:30 до 22:00, а през уикендите – от 9:00 до 20:00.
Цената за една тренировка е 5 лв., ако е с фитнес-инструктор е 10лв. Сауната е 5 лв, а аеробиката - 6 лв.
Предлагат се и карти с намаление, като цената им се определя в зависимост от часовия диапазон и броя тренировки и варира между 45 и 60 лева.

Адресът е „ул. Хайдушка поляна № 57-59,
телефонът е: 0885 164985
а Facebook страницата: Next Level Fitness





Няма коментари:

Публикуване на коментар