петък, 9 ноември 2012 г.

Работилница за бижута от моделин



водещ на работилницата 

ИВО ДОМОЗЕТОВ




Моделинът (полимерната глина) е невероятно благодатен за любителите на ръчно изработените неща - става за бижута, домашна украса, фигурки, пана и какво ли още не. Към него могат да се прилагат десетки техники, цветовото му многообразие е почти неограничено, може да наподоби всякакви други материали. В същото време работата с него е много по-лесна в сравнение с други материали. Може да се комбинира с метали, дърво, керамика, стъкло... Възможностите са почти неограничени.
Това, което предлагаме е кратък начален урок в техниката "Милефиори" (хиляда цветя). В рамките на две двучасови работилници могат да се  покажат основите на тази техника, всеки участник да направи по една заготовка с цвете, спирала или друга сравнително лесна картинка, от която да си направи бижу. 
Заготовките ще останат за участниците, при интерес може да се организира по-дълъг курс на обучение с усвояване на по- сложни техники. 
Цена на едно занимание с продължителност 2 часа е 35 лв. с включен материал и инструменти. 

Няма възрастови ограничения, всеки може да се включи, когато пожелае и да остане докато му е интересно.

Персонално отношение и приятелска атмосфера!

Дните и часовете на заниманията ще бъдат съобразени с желанията на най- рано записалите се, така че побързайте да се включите! 

За записвания и допълнителна информация, моля обръщайте се към Елизабет Филипова – 0888439010 или на адрес ул. „ Гургулят” № 17 – Art Shop Hand Made.
Място за провеждане Communication ROOM, ул. "Алабин" №2.


Няма коментари:

Публикуване на коментар