вторник, 4 декември 2012 г.

ЗИМНА СОФИЯ ДИША




На 8-ми и 9-ти декември 2012 предлагаме на всички наши почитатели София да подиша още веднъж преди края на годината. Този път не на Шишман, а във все по-популярния „Anthill Theater”- бившата кинозала на читалище „Братя Миладинови” в кв. Княжево. 
Избрахме тази локация защото вярваме в потенциала на алтернативните места и в техния принос за разширяването на културната инфраструктура на София.

За последното издание подготвихме един микс от разнообразни участници с които ще се забавляваме два дни от 10 до 22 ч
аса.

Цял ден ще можете да се включите в творчески работилници, да се запознаете с каузата София- „Кандидат за Европейска столица на културата 2019“, и кои известни личности подкрепят инициативата. От Българска Асоциация на Бившите Европейски Доброволци „Компас”ще ни покажат изложба със снимки на завърнали се доброволци, ще видим и филма на Любомир Драганов за „Европейска доброволческа служба“- доброволци, извършващи проекта си в България, а на информационният им щанд ще разберем какво представлява програмата „Европейска доброволческа служба“.

В подкрепа на Кандидатурата на София за „Европейска столица на културата 2019“ поканихме Нора Ампова, Аблена Георгиева и Атанас Николов, които ще оставят траен отпечатък и в тази точка на София.

Още за програмата следете на страницата ни :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар