Ако пряката логична връзка с бързото хранене е “нездравословно хранене”, то целта на FASTVìNCI Барселона е точно обратното, да се отличи предлагайки здравословно вкусни сандвичи приготвени от биологични продукти.
За да отпразнува инициативата за един здравословен ресторант за бързо хранене с домашен уют, Alfons Tost създава един доста “натурален” интериор, който припомня автентичния и семпъл вкус на една наистина добре приготвена храна.
Растения, малки дръвчета, но и много възглавници спомагат за създаването на една топла и наистина “натурална” обстановка.
Не само храната е “натурална” при FASTVìNCI: използваните материали съблюдават за опазване на околната среда – например чиниите, чашите, подносите са изработени от рециклирани материали, достатъчно за да спечелят сертификата LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) – Лидерство в енергийния и екологичен дизайн.
Няма коментари:
Публикуване на коментар